torstai 2. kesäkuuta 2016

KnowUp-yrittäjyysleirillä oppia yrittäjyydestä jatko-opiskelijoille




Vaasan yliopisto järjestää KnowUp – inspiroivan yrittäjyysleirin yliopistojen jatko-opiskelijoille ja opetushenkilöstölle 7.–9. kesäkuuta yhteistyössä Seinäjoen yliopistokeskuksen kanssa.

Leirin tarkoituksena on lisätä osallistujien tietoa yrittäjyydestä ja sen mahdollisuuksista sekä saada heidät kiinnostumaan yrittäjyydestä. Erityisesti leirin avulla halutaan auttaa eri alojen tutkijoita hahmottamaan, mitä kaikkea yrittäjyys voi heidän alallaan olla ja miten sitä voisi omassa opetuksessa huomioida.

Opiskelun painotus on käytännön kokemuksissa ja harjoituksissa. Leiri koostuu luennoista, keskustelusta ja harjoitustöistä. Opiskelijat ratkovat yritysten heille antamia haasteita ja kehittävät käytännön liiketoimintaa sekä miettivät myös tutkimuksellisia kehittämismahdollisuuksia eri tilanteissa.

Leirin luennoitsijoina toimivat yrittäjät, yrityskehittäjät ja kauppatieteellisen alan opettajat. Leirin johtajana ja vastuuopettajana toimii tutkimusjohtaja, KTT Tero Vuorinen Vaasan yliopistosta.

 

Leiri toteutetaan kolmen päivän intensiivijaksona Hunurijärven matkailukeskuksessa Härmässä. Leirille osallistuu jatko-opiskelijoita Seinäjoen yliopistokeskuksessa toimivista yliopistoista (Vaasan, Tampereen ja Helsingin yliopistoista, Taideyliopistosta sekä Tampereen teknillisestä yliopistosta).

 

Leirin toteutuksesta vastaavat Vaasan yliopiston johtamisen yksikkö ja Tutkijakoulu yhteistyössä Seinäjoen yliopistokeskuksen kanssa.

Leirin toteutusta tukee Suomen Yrittäjät, joka järjestää koulutusta opettajien yrittäjyysosaamisen lisäämiseksi. Suomen Yrittäjien Osaavia opettajia – yrittäviä nuoria -hanke toteutetaan lääkintöneuvos Sakari Alhopuron tekemän lahjoituksen avulla.

Lisätietoja:
Tutkimusjohtaja, kurssin vastuuopettaja Tero Vuorinen, Vaasan yliopisto, p. 029 449 8457

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti