AIKA Perjantai 2.9.2016 klo 9.30–13.20
PAIKKA Kauhajoki, Suupohjan ammatti-instituutti, Suupohja-sali, Oppitie 4
Seminaarin puheenjohtajana toimii Maaseutuverkoston Yrittäjyys ja elinkeinot -työryhmän
puheenjohtaja Hannu Uusihonko, Food Park Oy
OHJELMA
9.30 Ilmoittautuminen ja tervetuliaistarjoilu
10.00 Ruokainnovaatiot ja niiden edistäminen Suomessa Maatalous- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen
10.15 Kommenttipuheevuoro Puheenjohtaja Anne Niemi, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät
10.30 Yritysten välinen yhteistyö maaseutuohjelmassa Kehittämispäällikkö Hanna Mäkimantila,
Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus
10.50 Tauko
11.20 Puhtaus kilpailutekijänä Laatujohtaja Seija Pihlajaviita, Atria Suomi Oy
12.40 Paneelikeskustelu kaurainnovaatioista Juontajana Hannu Uusihonko
Haastateltavina:
Case nyhtökaura: Elintarviketieteilijä, yrittäjä Reetta Kivelä, Gold&Green Foods
Case puhtikaura: Yrittäjä Teppo Ylä-Hemmilä, Viipurilainen Kotileipomo
Case puhdaskaurasämpylä: Toimitusjohtaja Hannu Malmivaara, Pirjon Pakari Oy
13.10 Päätössanat Toiminnanjohtaja Yrjö Ojaniemi, MTK-Etelä-Pohjanmaa
Ilmoittautumaan ehtii vielä 26.8.2016 mennessä irmeli.rintala@helsinki.fi, p. 050 415 1147
Seminaari on maksuton. Seminaarin osallistujat voivat seminaarissa ostaa pääsylipun ruokamessuille ennakkolipun hintaan 10 €/hlö (portilta 12 €). Lippu on vapaavalintaiselle päivälle (pe, la tai su)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti