perjantai 19. elokuuta 2016

Mahdollisuuksien maaseutu - innovaatiot ja yhteistyö

Syyskuun alussa Yrittäjyydellä Menestykseen näkyy Ruokamessuilla Kauhajoella, jossa järjestettävässä seminaarissa pohditaan innovaatioiden ja yhteistyön merkitystä  mmaseudun elinvoimaisuuden säilyttämisessä.
 

AIKA Perjantai 2.9.2016 klo 9.30–13.20
PAIKKA Kauhajoki, Suupohjan ammatti-instituutti, Suupohja-sali, Oppitie 4

Seminaarin puheenjohtajana toimii Maaseutuverkoston Yrittäjyys ja elinkeinot -työryhmän
puheenjohtaja Hannu Uusihonko, Food Park Oy

OHJELMA
9.30   Ilmoittautuminen ja tervetuliaistarjoilu
 

10.00 Ruokainnovaatiot ja niiden edistäminen Suomessa Maatalous- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen
 

10.15 Kommenttipuheevuoro Puheenjohtaja Anne Niemi, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät
 

10.30 Yritysten välinen yhteistyö maaseutuohjelmassa Kehittämispäällikkö Hanna Mäkimantila, 
Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus
 

10.50 Tauko
 

11.20 Puhtaus kilpailutekijänä Laatujohtaja Seija Pihlajaviita, Atria Suomi Oy

12.40 Paneelikeskustelu kaurainnovaatioista Juontajana Hannu Uusihonko
 

Haastateltavina:
Case nyhtökaura: Elintarviketieteilijä, yrittäjä Reetta Kivelä, Gold&Green Foods
Case puhtikaura: Yrittäjä Teppo Ylä-Hemmilä, Viipurilainen Kotileipomo
Case puhdaskaurasämpylä: Toimitusjohtaja Hannu Malmivaara, Pirjon Pakari Oy


13.10 Päätössanat Toiminnanjohtaja Yrjö Ojaniemi, MTK-Etelä-Pohjanmaa


Ilmoittautumaan ehtii vielä  26.8.2016 mennessä irmeli.rintala@helsinki.fi, p. 050 415 1147
Seminaari on maksuton. Seminaarin osallistujat voivat seminaarissa ostaa pääsylipun ruokamessuille ennakkolipun hintaan 10 €/hlö (portilta 12 €). Lippu on vapaavalintaiselle päivälle (pe, la tai su)

TERVETULOA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti